Lymphastim – prístrojová lymfodrenáž

Potrebuješ po športovom výkone zregenerovať svoje telo? Alebo rozprúdiť svoju lymfu a jednoducho sa zbaviť celulitídy?

Regenerácia po športe

Zlepšuje lymfatický obeh

Znižuje opuchy končatín

Jedna z najnovších metód liečby celulitídy

Športom k vrcholnej forme?Nezabúdajte na regeneráciu!

Každý kto športuje vie, že šport je vysoko návykový. Veľmi ľahko sa môže stať, že nestihne oddychovať, lebo túžba zlepšovať sa, prekonávať svoje limity alebo jednoducho rýchlo schudnúť alebo nabrať svaly je silnejšia ako vedomie, že oddych je nevyhnutnou súčasťou zachovanie zdravia a výkonnosti v športe. Okrem iného bez adekvátnej regenerácie, telo nemôže efektívne zvládnuť nasledujúci tréning, čo môže viesť k únave, zraneniam a zníženiu celkovej výkonnosti.

Nové Lymphastim majú špeciálny program na regeneráciu po tréningoch, a ty sa môžeš rýchlo vrátiť k svojim obľúbeným športovým aktivitám. Tým, že zlepšuje lymfatický obeh, je to aj veľmi dobrý pomocník v boji s celulitídou, opuchmi, celkovo zameraný na problémové oblasti pre ženy a mužov.

Efektívna terapia pre regeneráciu a aj liečbu celulitídy

Lymphastim je medicínsky certifikovaný prístroj, ktorý pracuje na princípe pneumatickej tlakovej terapie (presoterapie), a používa sa na liečbu porúch periférneho krvného a lymfatického obehu. Špeciálne aplikátory s prekrývajúcimi sa komorami poskytujú jemnú masáž, ktorá tak podporuje zlepšenie prietoku lymfy a krvi v dolných končatinách. Jej využitie je v športovej medicíne ako podpora regenerácie, ale aj ako liečba poúrazových a pooperačných stavoch. V estetickej medicíne sa využíva hlavne na liečbu celulitídy, opuchoch dolných končatín, syndróme ťažkých nôh. Táto terapia sa využíva taktiež pri ťažších diagnózach ako DNA, ischemická choroba DK, obezita a mnoho iných. Tým, že Lymphastim zlepšuje krvný obed, viac okysličená krv tak pomáha aj pleti vyzerať mladšie. Procedúra je veľmi príjemná.

Pre tých, ktorí potrebujú podporiť svoju regeneráciu po športových výkonoch. Pre ľudí, ktorí hľadajú účinnú liečbu celulitídy a chcú podporiť prirodzený tok lymfy. Kontraindikácie sú ochorenia pečene a obličiek, akútna neuropatia, pľúcny edém, cievne poruchy, epilepsia, nesprávna funkcia štítnej žľazy, kardiostimulátor, rôzne kovové implantáty, infekčné ochorenia, tehotenstvo.

Odporúčaný počet ošetrení závisí v prvom rade od problému, ktorý sa rieši. Ak ide o regeneráciu po športových výkonoch, stačí 1 až 4 sedenia 2 až 3 krát týždenne. Ak ide o procedúry zamerané na celulitídu, odporúča sa 6 až 10 sedení opäť 2 až 3 krát týždenne. Pri rôznych iných diagnózach je počet individuálny.

Výsledky sa môžu líšiť od človeka k človeku, a aj od závažnosti problému, ktorý je riešený. Pri športovom preťažení prvé výsledky sú citeľné po prvom ošetrení. Pri celulitíde a opuchoch, sú viditeľné výsledky už po prvých dvoch troch ošetreniach. Podľa závažnosti celulitídy je vhodné kombinovať Lymphastim s X- wave ošetrením.
Pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov je odporúčané ľahké cvičenie a poctivý pitný režim.

Lymphastim – prístrojová lymfodrenáž

15 30 minútová terapia
  •  
30 60 minútová terapia
  •  

Požiadavka o termín

Ak máte záujem o termín neváhajte nám napísať.